Kaufland България дарява 282 726,70 лева на Фондация Димитър Бербатов“ в

...
Kaufland България дарява 282 726,70 лева на Фондация Димитър Бербатов“ в
Коментари Харесай

Кауфланд България дарява близо 300 хил. лв. за талантливите българчета


Kaufland България подарява 282 726,70 лв. на Фондация „ Димитър Бербатов “ в поддръжка на значимата активност на благотворителната организация и задачата да подкрепя всестранно младите български гении. Средствата бяха събрани в границите на взаимната акция „ Топчовците “, която комерсиалната верига организира в партньорство с Фондацията, като за интервала на самодейността компанията отделяше по 5 стотинки за всеки раздаден футболен воин.

„ Успехът на взаимната ни самодейност е извънреден образец за смисъла на персоналния принос. Гордеем се, че тази акция показва, че развиването на българските деца е задача, към която всички имаме отношение. Благодаря на Фондация „ Димитър Бербатов “ за доверието и опцията да допринесем към тази идея “, показа по време на събитието Стела Първанова, търговски шеф на Kaufland България.

„ За да отгледаш гений е необходим темперамент, дисциплинираност и религия. Но живеем в веществен свят и са нужни и финансови средства – това фамилиите с изявени деца добре го знаят. Вече 10 години работим с всекидневно неизменност, с цел да даваме късмет на повече даровити български деца да гонят максимума на своя капацитет. Щастлив съм, че със съидейници като Kaufland България стигнахме до толкоз доста хора, с които гледаме в една посока – към по-добро бъдеще за децата ни и едно по-успешно и крепко общество “, разяснява Димитър Бербатов, създател на едноименната фондация.

Съвместната благотворителна акция на Kaufland България и Фондация „ Димитър Бербатов “ е част от самодейностите от календара за обществена отговорност на компанията у нас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР